fredag 30 december 2011

Garnfrossa 2

 Då var det dags för lite mer garnfrossa! I förrgår kom jag ju hem med garn så till den milda grad att jag var alldeles prillig! Det billiga bomullsgarnet var ju en oväntad bonus. Garnet jag visar idag är mer ett projekt på lång sikt!
 Har fått för mig att jag ska göra en pläd/överkast till dubbelsäng. Såg på en blogg, minns inte vilken, att det tagit 5 ÅR att göra ett överkast till en dubbelsäng....... Det känns som ett enormt projekt...... Garnet (Baby alpaca silk) känns väldigt inspirerande så jag är sugen på att börja!!  Jag tänker hitta på lite allt eftersom, har inget mönster men väl en bild i huvudet av hur det ska bli!
 Det är alltid svårt med färgåtergivningen på foton, men dessa har jag valt: ljusrosa och gammalrosa, ljus silvergrön och mörk silvergrön, ljusblå och mellanblå, röd och vit, De gröna färgerna ser nästan grå ut på bilden, men är mer intensiva i verkligheten! Jag tänker mig en randig pläd i lite blandade tekniker med vitt mellan varje ny färg. Du som är inne och läser får gärna börja heja på mig redan nu, det lär jag nog behöva!!!! Puss och tack till min man som gav mig presentkort i julklapp, på favoritgarnaffären!

3 kommentarer:

 1. Inte kommer det att ta dig fem år att få ihop ett sängöverkast, du är nog målmedveten och ivrig! Färgerna är fina ihop (finare i verkligheten då kanske!) och Baby alpacka silk lät som ett väldigt mjukt och fint garn!

  SvaraRadera
 2. Vilken garnfrossa!!! Det ser bara sååååå härligt ut. Det kommer att bli en lycka att virka av allt detta garn. Kram Fru Inez

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Min mans (din fd kollega) farmor virkade dubbelsängsöverkast till samtliga sina 7 (!) barn och deras 24 (!!!) barn... Det du! Säger detta som uppmuntran att bara du får upp farten kommer det gå som bara den. Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera