Lavendar Flying Butterfly

fredag 20 juli 2012

Semestervirkning

Min semestervirkning har bestått av att få användning av lite rutor jag har virkat tidigare men inte använt till något. Det fick bli en kudde som semesterprojekt. Framsidan består av rutor som jag virkat ihop.
 Baksidan är stolpar i olika ränder av restgarn och några små knappar i olika glada färger!

On my vacation I´ve been doing a pillow with polka dot squares!

söndag 8 juli 2012

Mina nya garner!

Att börja virka i ett helt gäng nya garner är hääääärligt!

tisdag 3 juli 2012

Garnlycka!

Idag har jag nästan haft mer än lovligt roligt! Först en shoppingtur i härligt mysig liten pittoresk sommarstad och sedan när jag kom hem så hade mina garner som jag beställt kommit med posten!
För en tid sedan köpte jag garn på Tradera, som jag har virkat en stor härlig sjal av (se förra inlägget). Jag blev så förtjust i garnet att jag nu har fyllt på mitt lager. Garnet kommer från Agnetas vävbod och det garn som jag beställt är egentligen plädgarn i ylle. Det är alltså ett lite strävare ullgarn, kanske inget som man har direkt på huden om man är känslig. Men det är otroligt trevligt att virka med och väldigt prisvärt!
 Jag fick en färgkarta av Agneta via mejl och då kunde jag kolla in färgerna lite närmare. Garnerna är så fina och jag tänker på akvarellmålning när jag ser dem - de har det där skira som finns i en färgglad akvarell. För min del blev det denna gången garner i det lila/rosa/gröna färgspektrat. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra av det ännu.....
 Jag har ju lite tid på mig att sitta och grunna när jag ska nysta alla dessa härvor!!!!!
Någonting som ska värma mig under kalla höst- och vinterdagar har jag tänkt, men exakt vad vet jag inte ännu! Vill du också beställa härliga garner i regnbågens alla färger, klicka här så kommer du till Agnetas hemsida!